Tänään pakkasin Iineksen ja Nikin autoon ja hurautin kohti Kangasalaa ja Iineksen synnyinkotia. Pääsin ihastelemaan pitkästä aikaa Suskun (Kennel Agrarium) ihania koiria, Rauha-japsia sekä Helmi ja Seela sammareita :) oli ne aivan valloittavia! Susku oli aikaisemmin keväällä käynyt pokaamassa Iineksen vuoden veteraani palkinnot yhdistyksen kokouksesta. Nyt saatiin pokaali ja kunniakirja oikeaan osoitteeseen.

Täytyy kyllä sanoo et Susku on aivan mahtava kasvattaja! Iines on kuitenkin kohta jo 10v ja kasvattaja on vielä paljon mukana Iineksen elämässä :) Iines oli myös päässyt Vuoden Japsi -listalle sijalle 9. ;)

Tänään sain kuulla ikävän uutisen, että Inkun veli on kuollut viime vuoden lopussa aivokasvaimen takia :(

Inkku kun pääsi tuttuihin maisemiin ni kyllä pisti kunnon rallia vanhalla kotipihalla tänään, ei meinannu malttaa pysyä edes valokuvauksen aikana paikallaan ku hihnaki piti käydä hakemassa avuksi ku ois neidin mielestä pitäny vaan kirmata ympäriinsä :D Niki sen sijaan pidettiin hihnassa juoksujen takia.

Ennen lähtöä kävin vielä ostoksilla Suskun pienessä putiikissa (Kangasalan Eläintarvike), oishan sieltä voinu ostaa vaikka mitä! Nikille tuli ostettua ruokaa, patukka ja ketjupanta. Inkku sai tyytyä puruluuhun :D