Youtube ei hyväksynykkään mun MH videota kun se oli niin pitkä, pitää yrittää joku päivä vähän lyhentää sitä, tarttis 6 minuuttia ottaa pois että se menis läpi :D

Eilen oltiin Nikin kanssa pitkästä aikaa KKS:n treeneissä, ja onneks mentiin. Niki ei alussa malttanu oikeen keskittyä ku oli niin paljo vieraita koiria ympärillä, aina kun ollaan vaan treenattu itekseen tai tutussa porukassa. Mut teki kyllä hyvää tommonen treeni, ens viikolla uudestaan! Alussa Nikillä oli tosiaan vire vähän hakusessa mut teki silti kaiken, mut loppua kohden alko tekemisen maku :) hienosti meni kaikki liikkeet.

Tänää kävin sitte ostamassa "vähän" matonkuteita, eli siis ihan törkeen määrän ja niistä saa varmaan tehtyä joku 100 lelua :D Niki katteli sohvalla koko ajan vierestä et millon sen lelut valmistuu ja aina heitin sille ku valmistu, lopuks laitoin kaikki lattialle pinoon ni Niki kanteli niitä kaikkia samaan aikaan suussa, kyllä harmittaa eittei kameraa ollu just sillo käsissä. Mut tässä pari kuvaa leluista: